habbahabbazootzoot | stern

stern

Annons

habbahabbazootzoot

Deba uba zat zat
haha vet inte varför jag har det på hjärnan, tror det var för att någon skrämde någon med habbahabba och jag fortsatte på zootzoot och det vart världens garv haha! aja what evaaaahh!

IMG_3345IMG_3340
IDAG har jag tvättat tre el. fyra tvättmaskiner, (kmr inte ihåg) och diskat, varit med bilen på service hos Peter, sen börjat rekonda bilen i pappas garage, samtidigt och jag lagat mat med syster över två timmar.
Sen efter det åkte vi och grattade farfar som fyller år och sedan fortsatt med städat bilen, var faktiskt mysigt, lyssnade på go-musik via fm-sändaren samtidigt som jag dammsugade, tvättade/diskade mattorna, dammtorkat och tvättat hela inner grejset och gjort rent rutorna innerifrån, ja och massa mer. sjukt skönt  när det är gjort!
IMG_3294
Såhär hackar jag och syster lök by tha wayy!

IGÅR så hämtade Jessica upp mig & isa hos pappa och vi for till mallan i hällesjö, FYFAN VAD JAG ÄLSKAR HÄLLESJÖ! vi har haft så jävla kul där så ni förstår icke. Vi gick in i Malins gamla rum där vi gjorde alltifrån att tjuvdricka & leva rövare till att köra cross inne på vintern. bild snodd av Jessica!
 47721_498143083564388_1860537557_n
IMG_3275IMG_3280
IMG_3278IMG_3276
IMG_3274IMG_3272
IMG_3269IMG_3268

IMG_3281
ArticCatCup var ju liksom höjdpunkten på året, massa bois(killar) och skotrar, Måns och Benny var våra kawasakisar (kawWworna).
Alltså seriöst, jag hade gjort precis vaaaaad som helst för att göra om allt vi gjorde igen, bara få hoppa tillbaka till den tiden.
Jag har aldrig haft så roligt som vi hade då, den bästa tiden i mitt liv, fanns seriöst inga gränser. behövde tamigfan inte tänka på nånting, och det gjorde vi inte heller, utan vi gjorde bara det vi kände för just då. Det gör man ju fortfarande iof, men det är inte samma sak nu när man är “vuxen” och tänker efter(är ju inte tråkig för det). åhhh jag vill bli 12-16 igeen, bara för en dag iaf! hahah 😀
 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats